Zit zelf achter het stuur van jouw carrièreswitch!

Ga nu aan de slag als Tourincar Chauffeur via Sjauf! Wil jij graag op wekelijkse basis aan het werk zijn en vind je het schitterend om in een grote bus te rijden? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van grote groepen mensen en dat vergt verantwoordelijkheidsgevoel en discipline. Daarnaast vind je het leuk om mensen een fijne dag te bezorgen en de reis als topervaring te laten slagen. Goede omgangsnormen zijn daarom van belang en natuurlijk een gezonde dosis humor!

De verdiensten van een touringcar chauffeur zijn via ons 15 tot 20 euro per uur. Je vervoert daarnaast ook nog eens leuke groepen naar verschillende grote trekpleisters; van de Keukenhof tot de Oostenrijke Alpen.

In regio Haarlem, regio Rotterdam en regio Eindhoven zijn er erg veel uren beschikbaar om door jou te worden ingevuld. Werken als Touringcar Chauffeur is flexibel in te plannen, en er wordt meer dan 20 uur per week aangeboden.

Al jouw administratie en acquisitie nemen wij bij jou uit handen. Hier heb je dus geen omkijken naar. Jij hoeft slechts je rit voor te bereiden en ontspannen achter het stuur te zitten, zodat jouw passagiers genieten van hun dag.

Ga aan de slag als Touringcar Chauffeur

Heb je nog geen D-rijbewijs? Geen enkel probleem, want weet je wat het bijzondere is:

Wij regelen namelijk jouw opleiding!

De opleiding wordt voorgeschoten en betaal je terug in maximaal 12 maanden. Hoe mooi is dat?
Van praktijklessen tot ondersteuning bij je theorie. Wij staan altijd voor je klaar om te helpen. Binnen een paar maanden ben je helemaal klaargestoomd om veilig de weg op te gaan. Wees niet bang en meld je nu aan!

Ben jij minimaal 15 uur per week beschikbaar voor minimaal een jaar, heb je ambitie om een opleiding tot touringcar chauffeur te volgen, vind je het geen probleem om ook in de avonduren te werken én heb je een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel?

Meld je hier direct aan en zorg voor die flexibele baan mét topverdiensten!