Een BOB chauffeur in Amsterdam voor je eigen auto!

App Store
Google Play
https://www.sjauf.nl/wp-content/uploads/2018/11/iphone8_emptyadress_ADJ.png

Bob Chauffeur in Amsterdam, met de Sjauf app

Met de Sjauf app kan je heel eenvoudig een Bob chauffeur in Amsterdam reserveren. Gebruik je eigen auto om jezelf te laten vervoeren en ervaar de luxe van een taxi, maar dan betaalbaar en net zo eenvoudig te boeken. De Sjauf Bob service is natuurlijk te boeken voor ritten van- en naar Amsterdam.

Of je nou uit eten gaat in een van de 25 sterrenrestaurants in Amsterdam, of tot ’s-avonds laat in de Pijp wilt rondstruinen, het liefste wil je zo comfortabel en voordelig mogelijk thuiskomen, in je eigen auto en met een privéchauffeur van Sjauf. De ideale chauffeur service is nog nooit zo dichtbij geweest.

Gescreende privéchauffeurs uit Amsterdam

In de Sjauf app zijn veel studentchauffeur uit Amsterdam en omstreken actief, die graag jouw rit naar huis verzorgen. Alle Bob chauffeurs zijn vooraf gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), zodat jij zeker weet dat je een betrouwbaar en kundig Bob chauffeur boekt.

In de Sjauf app heb je zelf de mogelijkheid om jouw privéchauffeur voor de laagste prijs te kiezen. Voor iedere chauffeur is een uitgebreid profiel zichtbaar, waar je kan zien wat de leeftijd, ervaring en achtergrond is van de Bob chauffeur.

De voordelen van Sjauf
Eenvoudig te gebruiken en voor een vaste, lage prijs een chauffeur voor je eigen auto!
Gescreende chauffeurs

Met Sjauf boek je een gescreende chauffeur voor je eigen auto, veilig en snel.

Overal binnen de randstad

Met honderden chauffeurs in de randstad is er altijd iemand die jouw rit kan rijden.

Voor iedere rit de laagste prijs

Omdat je vooraf een vaste prijs gepresenteerd krijgt, kom je nooit voor verassingen te staan.

Totale controle over de rit

Bepaal zelf waar je met de chauffeur afspreekt. Chat en bel via de Sjauf app.

Spreek in de App vooraf een vaste, lage prijs af met jouw studentchauffeur

Of de rit start in Amsterdam, of daar juist eindigt, je wilt altijd vooraf een vaste prijs afspreken met jouw Bob chauffeur. Zo weet je vooraf precies wat je kwijt bent voor de rit en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wanneer je de adressen en vertrektijd hebt ingevoerd, wordt er direct een prijs berekend voor jouw rit. Je komt daarmee nooit voor verrassingen te staan en weet je van tevoren wat je zult uitgeven aan de rit. Het opvragen van een prijsberekening is gratis (en dat zal ook altijd zo blijven).

Tip: deel de kosten van de thuisbrengservice, door onderweg vrienden af te zetten. Ook dit kun je heel eenvoudig in de app aangeven, zodat de studentchauffeurs hier rekening mee kunnen houden.

Klik op de onderstaande links voor een aantal andere voorbeelden van locaties naast Amsterdam, waar studentchauffeurs uit de randstad onder andere vandaan komen.

Download de Sjauf app en boek je chauffeur in de omgeving van Amsterdam!

Ben je dus op zoek naar een chauffeursdienst in Amsterdam om jezelf naar huis te laten rijden? Wacht dan niet langer en download de Sjauf app om vandaag nog een prijs te ontvangen en direct jouw rit te boeken!

Ervaringen van een aantal enthousiaste klanten