Veiligheid op de eerste plaats

Met een strenge screening en een uitgebreid beoordelingssysteem, stelt Sjauf de veiligheid van gebruikers en chauffeurs voorop.

Verklaring omtrent gedrag

Alle chauffeurs op het Sjauf platform zijn uitgebreid gescreend en in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Bewezen rijervaring

Alleen wanneer je aantoonbare rij-ervaring hebt, sociaal in de omgang en gastvrij bent, krijg je als chauffeur toegang tot Sjauf.

Uitgebreide profielinformatie

Sjauf toont vooraf, uitgebreide profielinformatie van de chauffeurs. Bekijk in de app alles over de opleiding en ervaring van chauffeurs.

Betrouwbare beoordelingen

Een chauffeur selecteer je niet alleen op prijs, maar ook op basis van ervaring, uitstraling en recensies van andere Sjauf gebruikers.

Onze belofte aan jou

Sjauf stelt alles in het werk om iedere rit zo veilig en vlekkeloos te laten verlopen.

Naast de strenge eisen om als chauffeur toegang te krijgen tot Sjauf, zorgen wij ervoor dat alle chauffeurs ook beoordeeld worden op hun sociale vaardigheden en goede communicatie.

Zowel passagiers beoordelen elkaar na iedere rit. Wanneer je iemand 3 sterren of minder geeft, nemen wij contact op om de rit door te spreken en zo nodig maatregelen te treffen.

Is er iets wat wij moeten weten? Neem dan contact met ons op!

Veiligheid-Sjauf-App-Screening

De aanvullende dekking van Sjauf

Omdat een ongelukje altijd in een klein hoekje zit, biedt Sjauf een aanvullende dekking aan voor jouw auto. Hiermee kun je zorgeloos genieten van een chauffeur voor je eigen auto.

Voor slechts 7,50 euro kun je tijdens het boeken van jouw rit, deze aanvullende dekking afsluiten. Daarmee wordt het eigen risico en eventueel verlies van no-claim afgedekt. Eenvoudig te selecteren tijdens het invoeren van jouw rit in de Sjauf app. Wel zo eenvoudig.

Meer info nodig? Neem gerust contact met ons op om de details van de dekking te bespreken.

Koplamp-Auto-Sjauf
App-Logistiek-Cartoon-Sjauf

Wij staan voor je klaar

Wanneer je een korte vraag of opmerkingen hebt, wil je niet een uitgebreid keuzemenu doorlopen. Ons serviceteam staat ook in de avonduren voor je klaar en helpt totdat je tevreden bent.

  • Direct iemand aan de lijn
  • Anonieme feedback geven
  • Snel reactie bij onvoorziene omstandigheden
10500+
App Downloads
4037
Beoordelingen
300+
Actieve Chauffeurs
18K
Rit aanvragen
Ervaringen van een aantal enthousiaste klanten