Een BOB chauffeur in Rotterdam voor je eigen auto!

App Store
Google Play
https://www.sjauf.nl/wp-content/uploads/2018/01/Screen5_iPhone_294x519.png

Bob Chauffeur in Rotterdam, met de Sjauf app

Met de Sjauf app kan je heel eenvoudig een Bob chauffeur in Rotterdam reserveren. Gebruik je eigen auto om jezelf te laten vervoeren en ervaar de luxe van een taxi, maar dan betaalbaar en net zo eenvoudig te boeken. De Sjauf Bob service is natuurlijk te boeken voor ritten van- en naar Rotterdam.

Of je nou uit eten gaat in een van de vele, leuke restaurants in Rotterdam, of tot ’s-avonds laat door de Oude Haven wil rondstruinen, het liefste wil je zo comfortabel en voordelig mogelijk thuiskomen, in je eigen auto en met een privéchauffeur van Sjauf. De ideale chauffeur service is nog nooit zo dichtbij geweest.

Gescreende privéchauffeurs uit Rotterdam

In de Sjauf app zijn veel studentchauffeurs uit Rotterdam en omstreken actief, die graag jouw rit naar huis verzorgen. Alle Bob chauffeurs zijn vooraf gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), zodat jij zeker weet dat je een betrouwbaar en kundig Bob chauffeur boekt.

In de Sjauf app heb je zelf de mogelijkheid om jouw privéchauffeur uit te kiezen. Voor iedere chauffeur is een uitgebreid profiel zichtbaar, waar je kan zien wat de leeftijd, ervaring en achtergrond is van de Bob chauffeur.

De voordelen van Sjauf
Eenvoudig te gebruiken en voor een vaste, lage prijs een chauffeur voor je eigen auto!
Gescreende chauffeurs

Met Sjauf boek je een gescreende chauffeur voor je eigen auto, veilig en snel.

Overal binnen de randstad

Met honderden chauffeurs in de randstad is er altijd iemand die jouw rit kan rijden.

Sjauf App in iPhone 8 - Screen 1
Voor iedere rit de laagste prijs

Doordat er honderden chauffeurs op jouw rit bieden, ontvang je altijd de laagste prijs.

Totale controle over de rit

Bepaal zelf waar je met de chauffeur afspreekt. Chat en bel via de Sjauf app.

Spreek in de App vooraf een vaste, lage prijs af met jouw studentchauffeur

Of de rit start in Rotterdam, of daar juist eindigt, je wilt altijd vooraf een vaste prijs afspreken met jouw Bob chauffeur. Zo weet je vooraf precies wat je kwijt bent voor de rit en kom je nooit voor verrassingen te staan.

In de Sjauf app bieden de studentchauffeurs afzonderlijk een vaste prijs op jouw ritaanvraag. Wanneer je een geschikte Bob chauffeur en prijs hebt uitgekozen, is de rit pas geboekt. Het opvragen van de prijzen is dan ook helemaal gratis (en dat zal altijd zo blijven!).

Tip: deel de kosten van de thuisbrengservice, door onderweg vrienden af te zetten. Ook dit kun je heel eenvoudig in de app aangeven, zodat de studentchauffeurs hier rekening mee kunnen houden.

Klik op de onderstaande links voor een aantal andere voorbeelden van locaties naast Rotterdam, waar studentchauffeurs uit de randstad onder andere vandaan komen.

Download de Sjauf app en boek je chauffeur in de omgeving van Rotterdam!

Ben je dus op zoek naar een chauffeursdienst in Rotterdam om jezelf naar huis te laten rijden? Wacht dan niet langer en download de Sjauf app om vandaag nog een prijs te ontvangen en direct jouw rit te boeken!

Ervaringen van een aantal enthousiaste klanten