Boek via de Sjauf app jouw chauffeursdienst in de randstad!

App Store
Google Play
https://www.sjauf.nl/wp-content/uploads/2018/11/iphone8_emptyadress_ADJ.png

Chauffeursdienst in de randstad, met de Sjauf app

Met de Sjauf app kan je heel eenvoudig een chauffeursdienst in de randstad reserveren. Gebruik je eigen auto om jezelf te laten vervoeren en ervaar de luxe van een taxi, maar dan betaalbaar en net zo eenvoudig te boeken. De Sjauf bob service is natuurlijk te boeken voor ritten van- en naar de randstad.

Of je nou uit eten gaat of ’s-avonds tot laat doorgaat in een van de vele steden van randstad, het liefste wil je zo comfortabel en voordelig mogelijk thuiskomen, in je eigen auto en met een privéchauffeur van Sjauf. De ideale chauffeur service is nog nooit zo dichtbij geweest.

Gescreende privéchauffeurs uit de randstad

In de Sjauf app zijn veel studentchauffeur uit de randstad en omstreken actief, die graag jouw rit naar huis verzorgen. Alle privéchauffeurs zijn vooraf gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), zodat jij zeker weet dat je een betrouwbaar en kundig privéchauffeur boekt.

In de Sjauf app wordt de ideale bob chauffeur gekoppeld aan jouw rit. Voor iedere chauffeur is een uitgebreid profiel zichtbaar, waar je kan zien wat de leeftijd, ervaring en achtergrond is van de bob chauffeur.

Klik op de onderstaande links voor een aantal voorbeelden van locaties, waar studentchauffeurs uit de randstad onder andere vandaan komen.

De voordelen van Sjauf
Eenvoudig te gebruiken en voor een vaste, lage prijs een chauffeur voor je eigen auto!
Gescreende chauffeurs

Met Sjauf boek je een gescreende chauffeur voor je eigen auto, veilig en snel.

Overal binnen de randstad

Met honderden chauffeurs in de randstad is er altijd iemand die jouw rit kan rijden.

De voordelen van Sjauf
Voor iedere rit de laagste prijs

Omdat je vooraf een vaste prijs gepresenteerd krijgt, kom je nooit voor verassingen te staan.

Totale controle over de rit

Bepaal zelf waar je met de chauffeur afspreekt. Chat en bel via de Sjauf app.

Spreek in de App vooraf een vaste, lage prijs af met jouw studentchauffeur

Of de rit start in de randstad, of daar juist eindigt, je wilt altijd vooraf een vaste prijs afspreken voor jouw chauffeursdienst. Zo weet je vooraf precies wat je kwijt bent voor de rit en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wanneer je de adressen en vertrektijd hebt ingevoerd, wordt er direct een prijs berekend voor jouw rit. Je komt daarmee nooit voor verrassingen te staan en weet je van tevoren wat je zult uitgeven aan de rit.

Tip: deel de kosten van de thuisbrengservice, door onderweg vrienden af te zetten. Ook dit kun je heel eenvoudig in de app aangeven, zodat de studentchauffeurs hier rekening mee kunnen houden.

Download de Sjauf app en boek je chauffeur overal in de randstad!

Ben je dus op zoek naar een chauffeursdienst in de randstad om jezelf naar huis te rijden? Wacht niet langer en download de Sjauf app om vandaag nog een prijs te ontvangen en direct jouw rit te boeken!

Ervaringen van een aantal enthousiaste klanten