5 Amsterdamse Sjaufs over de ideale bijbaan

Klaar, over én uit met de pret, want de zomervakantie is voorbij. Met het nieuwe studiejaar voor de deur is het tijd om weer jouw verantwoordelijkheden op te pakken. Daarbij hoort bij velen van jullie, het zoeken naar een bijbaan. Nu zegt natuurlijk ieder bedrijf dat je voor hen moet komen werken, maar onze chauffeurs kunnen het beamen. Wij spraken met vijf van onze Sjaufs om te vragen hoe zij het daadwerkelijk vinden om bij Sjauf te werken.   

Yves (23) is via een vriend van hem, die ook bij Sjauf werkt, bij Sjauf terecht gekomen. Hij begint volgende week aan zijn Master Business Administration, en zal het daar ongetwijfeld druk mee krijgen. Wat Yves erg bevalt is dat je je eigen uren kan indelen en wanneer je wil werken, kortom de flexibiliteit die erbij komt kijken. Nog een pluspunt volgens Yves, is dat de app heel makkelijk te gebruiken is. Je kunt binnen de kortste keren een rit claimen die jou het beste uitkomt.  

Jimmy (21) is begonnen bij Sjauf zodat hij in de mooiste auto’s mag rijden en daarmee ook veel kan verdienen. Daarbij geniet hij er ook van om zijn eigen baas te zijn, op die manier kan hij zelf zijn werktijden bepalen, wat ideaal is naast zijn studie Event Management.

Minne (20) wilde als bijbaan, naast zijn zware studie econometrie, graag studentchauffeur zijn. Toen hij aan zijn vrienden rondvroeg of zij iets wisten, hadden een aantal van hen Sjauf aangeraden. Perfect voor Minne want deze bijbaan voldoet aan alle eisen die hij had gesteld. Wat hij fijn vindt, is de zelfstandigheid en dat hij zelf kan bepalen wanneer je werkt en hoeveel je werkt.

lambo, gold, money

Merlijn (21) heeft het enorm druk met zijn studie Fiscaal Recht en is daarom blij dat je niet aan een minimaal aantal uur moet voldoen. Tijdens zijn tentamenperiode heeft hij geen tijd om ernaast te werken, maar daarbuiten kan die wel veel werken. Ook Merlijn kwam bij Sjauf doordat een vriend van hem het had aangeraden.

Reguelson (19) koos voor Sjauf als bijbaan omdat die altijd als chauffeur wilde werken. Daarbij komt ook dat het heel goed te combineren is met zijn opleiding. Reguelson studeert namelijk Veiligheid & Vakmanschap (VEVA) op het ROC. Dit is een vooropleiding om militair te kunnen worden, en met zijn diploma, kan Reguelson uiteindelijk de militaire dienst in gaan. Na zijn carrière als militair, wilt hij graag verder als privé chauffeur.

Het grootste voordeel van Sjauf vindt hij dat dat hij zijn eigen werktijden kan bepalen. Hierdoor komt hij niet in de knoop met zijn andere bezigheden. Iets dat vaak voorkomt met bijbanen die vaste tijden en verplichtingen hanteren. Ook vindt Reguelson het fijn dat hij met twee klikken binnen de app al een rit kan claimen.

Lijkt het je leuk om bij Sjauf als student chauffeur te werken, schrijf je dan hier in. Wij zullen dan contact met je opnemen.