Meet the driver: Mark (20) heeft al meer dan 100 ritten gereden

Meet Mark: Een vrolijke, positieve en goede privéchauffeur die enorm geniet van zijn bijbaan als driver via Sjauf. Al meer dan 1,5 jaar rijdt hij met veel plezier de leukste ritten.

Kun je ons iets over jezelf vertellen?

Jazeker. Mijn naam is Mark, ik ben 20 jaar oud en kom uit Almere. Ik ben dit jaar begonnen aan de studie ondernemen en retail management maar het was niet wat ik ervan verwachtte dus ben ik er tijdig mee gestopt. Hierdoor heb ik wel extra tijd om lekker veel via Sjauf te rijden. Volgend jaar ben ik wel weer van plan te starten met een andere studie, waarschijnlijk wordt het GEO Science aan de Universiteit van Amsterdam.

De mooiste auto waarin ik heb gereden, is toch wel een Mercedes Benz GLS63 AMG. Dit was echt een mooie ervaring.

Driver Mark
Hoe ben je bij Sjauf terecht gekomen?

Ik was zo’n anderhalf jaar geleden getipt door mijn beste vriend uit Almere. Hij reed al eerder via Sjauf. We zijn allebei gek op auto’s en vandaar vroeg hij aan mij of ik het ook leuk zou vinden om als privéchauffeur aan de slag te gaan via Sjauf. Sindsdien werk ik met heel veel plezier via Sjauf en heb ik in totaal al rond de 100 ritten gereden.

Dat Mark gek is op auto’s wordt nog eens benadrukt door een hobby die hij al jaren heeft. Hij verzamelt namelijk kentekens van auto’s. Hij heeft er nu al meer dan 170 verzameld van over de hele wereld.

Wat vind je zo fijn aan Sjauf?

Het is heel erg fijn aan Sjauf dat je zelf bepaalt wanneer je wel en wanneer je niet wilt werken. Je kunt je eigen beschikbaarheid bepalen en daarmee ben je je eigen baas. Verder is het super fijn dat Sjauf altijd heel goed bereikbaar is. Ik kan altijd even bellen als ik vragen heb of ergens niet uit kom. Je wordt dan altijd snel en vriendelijk geholpen. Verder denkt Sjauf altijd heel goed mee met het uitzoeken welke ritten ik kan rijden en welke ik dan ook kan combineren.

 

Verder vind ik het werk ook gewoon heel erg leuk om te doen. Je bent veel in contact met mensen en je kunt altijd gezellige praatjes maken met iedereen. Ik kijk ook uit naar de toekomst via Sjauf omdat ze altijd erg veel aan het vernieuwen zijn en het werk vaak erg veelzijdig kan zijn. Ik ga altijd met plezier naar een ritje toe.

Wat was de leukste rit die je tot nu toe hebt gereden?

De leukste ritten zijn wel met mensen die van een leuk feestje of iets komen (voor corona natuurlijk) waar je dan de BOB chauffeur voor bent. Deze mensen hebben een gezellige avond gehad en zijn enorm blij dat ze dan lekker naar huis worden gebracht. Het is heel leuk om gezellig met ze praten tijdens de rit.

Wat zijn de mooiste en moeilijkste auto’s waar je in hebt gereden?

Wat ook heel leuk is aan Sjauf is dat je altijd naar een ritje toe gaat en dan nog niet weet in wat voor een auto je straks zal stappen. Omdat je in de auto van de klant rijdt is het altijd weer een leuke verrassing. De mooiste auto waar ik in heb gereden is toch wel een Mercedes Benz GLS63 AMG. Dit was echt een hele leuke rit en een mooie ervaring. De moeilijkste rit was denk ik een Volvo XC90, wat je niet zou verwachten. Niet omdat het geen fijne auto was, maar omdat alle lampjes ineens uitvielen tijdens de rit. Dit was even schrikken maar het is gelukkig allemaal goed gekomen en opgelost.

app, audi, sjauf, rood