NIEUW: Sjauf introduceert Schiphol Service

Wij begrijpen dat je geen zin hebt om gestrest aan je welverdiende vakantie aan de Côte d’Azur te beginnen. Daarom kan je vanaf deze week gemakkelijk en betaalbaar met Sjauf alvast jouw rit boeken naar Schiphol.

Niet alleen kun je de rit nu al betrouwbaar boeken via de Sjauf app, ook is het vele malen goedkoper dan het inschakelen van een regulier taxi bedrijf. Je wordt zorgeloos met je eigen auto gebracht die wij vervolgens weer bij jou thuis afzetten. Dit betekent dat je niet meer die buitengewoon dure parkeerkosten van Schiphol hoeft te betalen. Bovendien helpt onze Sjauf natuurlijk met het uitladen van de koffers en zorgt die er ook voor dat je bij de juiste vertrekhal staat.

foto ad copy

Hoe werkt het? Heel simpel. Terwijl je jouw rit boekt, voer “Vertrekpassage 135” als eindbestemming in. Wanneer deze rit bij ons binnenkomt zullen wij contact met je opnemen betreffende de afhandeling van de sleutel. 

Wil je dat wij de sleutel bewaren totdat we je weer ophalen na de vakantie? Dat kan ook, boek in dat geval een tweede rit met wederom je huisadres als ophaalbestemming en “Vertrekpassage 135” als eindbestemming. 

Wil je het bij een enkele rit houden. Dan kunnen we je sleutel afleveren waar jij dat wil. In onderling overleg kan (bijna) alles geregeld worden!

Kortom, Sjauf helpt je onbezorgd je vakantie in te luiden met haar nieuwe Schiphol service.

Wees er op tijd bij en boek nu via de app.