Sjaut out naar 2018

De kerstborrels- en diners zijn achter de rug en bij Sjauf staat de champagne koud om het glas te heffen op een succesvol verlopen jaar. We staan hier te trappelen om met Sjauf in 2019 de hele wereld te veroveren (oke, laten we beginnen met Nederland) maar eerst is het tijd om de balans op te maken. Dit was Sjauf in 2018:

 

Facts & figures

Laten we beginnen met de motor die Sjauf draaiende houdt. Dat zijn natuurlijk onze Sjaufs en onze klanten. In 2018 hebben we maar liefst 100 nieuwe drivers en 4.250 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Daarnaast hebben we een grote verandering in onze app doorgevoerd met de introductie van de price range en de toevoeging van de Gavin dekking. Hierdoor hebben we steeds meer klanten kunnen voorzien van een rit en is onze service rate gestegen van 28% naar 85%.

Ook op kantoor wordt het steeds gezelliger. Een jaar geleden werkten we nog met vijf fulltimers en vier parttimers. Nu, een jaar later, werken we inmiddels met dertien fulltimers en zeven parttimers en hier zal het zeker niet bij blijven. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet ben jij de perfecte toevoeging aan ons bescheiden sterrenensemble.

Voor wie ons volgt op de social media-kanalen zal dit geen nieuws meer zijn maar in het najaar zijn we ook begonnen met een nieuwe marketingstrategie. Zo hebben we een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld en hebben we een nieuwe slogan met ‘We Komen Je Halen.’ Daarnaast houden we onze klanten beter op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Sjauf via onze Facebook en Instagram kanalen en hebben we social ID’s toegevoegd aan onze app waardoor klanten nu via hun Facebook en Google profielen kunnen inloggen. Maar liefst 30% van onze nieuwe users maakt hier gebruik van.

Sjauf Gelukkig Nieuwjaar!

Sjauf in de media

De opmars van Sjauf is niet onopgemerkt gebleven. Zo hebben we de halve finale gehaald bij zowel de Philips Innovation Award als de Accenture Innovation Award. Daarnaast besteedden onder meer Elsevier en Quote aandacht aan de ontwikkelingen binnen Sjauf.

We zijn er trots op dat de bekendheid van Sjauf dit jaar flink omhoog is geschoten maar dit betekent niet dat we in 2019 stil gaan zitten. Integendeel..

 

Sjauf in 2019

In het nieuwe jaar zullen we ons servicegebied verder gaan uitbreiden met meer grote steden en trekken we een groot gedeelte van Brabant erbij. Ook gaan we extra aanpassingen doen in de app. Zo komt er een functie waarbij je je kenteken kan toevoegen en gaan we de prijzen nog verder optimaliseren zodat je de meest eerlijke prijs voor je rit betaalt.

Dit alles met het doel om onze hoge service rate nog verder te laten stijgen zodat we alle klanten kunnen bedienen te allen tijde!

Dit was Sjauf in 2018 en we kijken hier met z’n allen heel erg uit naar het volgende jaar. Een jaar met veel mooie uitdagingen en waarin we nog meer klaar voor jullie zullen staan.