Bacchus Wijnfestival & Sjauf slaan de handen ineen

Op 7-8-9-10 & 14-15-16 juni strijkt het Bacchus Wijnfestival voor het zesde jaar op rij neer in het Amsterdamse Bos. Amsterdamse wijnwinkels en wijnmakers presenteren gezamenlijk 300+ wijnen uit alle windstreken, van kleine biologische wijnboeren tot statige Chateau’s uit de Bordeaux en hypermoderne wijnmakers uit de nieuwe wereld. Het festival, dat met recht een ‘feestje ter ere van de wijn’ wordt genoemd, is een must-go voor alle wijnliefhebbers, of je nu een kenner bent of niet. Voor klanten van Sjauf is het een extra voordelig feestje ook want als officiële partner van Bacchus krijgen Sjauf klanten niet alleen korting op de rit naar huis maar ook nog eens op het toegangskaartje!

Het festival

Onder begeleiding van presentatoren Horace Cohen en Pim Veth worden traditiegetrouw gezellige DJ’s uitgenodigd en mag er uiteraard gedanst worden. Daarnaast is er een ruim culinair aanbod dat perfect bij de lekkerste wijntjes aansluit. Kleurrijke foodtrucks en topchefs helpen jou bij het kiezen van de lekkerste wijn-spijs combinaties. Een oester bij je Chablis, een burger bij die Napa valley klapper of topgerecht bij je glas Champagne? Vega of vegan? Alles kan! Krijg bij binnenkomst meteen je wijnglas en laat je onderdompelen in de wereld van wijn!

Speciale korting voor Sjauf gebruikers

De reguliere entree is €15. Een “Dik Voor Mekaar” kaart is één dag entree, een glas gevuld met Crémant de Limoux van Domaine Paul Mas bij binnenkomst én 10 munten voor eten een drinken. Deze kaart kost €50. Sjauf klanten krijgen €2,50 korting op de tickets voor Bacchus. gebruik dan de promotiecode SJAUF. Ook krijg je korting op je Sjauf rit naar huis! voer dan in de Sjauf app onder “Betaling” de promotiecode BACCHUS toe en krijg €5 korting op je rit naar huis.

 

Koop hier je kaarten voor het Bacchus Wijnfestival en boek in de Sjauf app alvast je rit naar huis.