10 X Waarom wij vinden dat je Sjauf moet kiezen

Voor de keren dat je overwoog om Sjauf te kiezen maar iets je er toch van heeft weerhouden; na het lezen van onderstaande tien redenen ben je gegarandeerd om.

1. Vaste lage prijs

Sjauf garandeert altijd een vaste lage prijs voor een chauffeur voor jouw eigen auto. Nergens anders ben je goedkoper en gemakkelijker uit dan wanneer je Sjauf gebruikt. We sturen een privé chauffeur jouw kant op om je te komen halen en deze brengt je vervolgens voor een lage prijs naar jouw gewenste bestemming. Je krijgt van tevoren een exacte indicatie van hoeveel het zal kosten. Er zullen nooit additionele kosten bij komen. 

2. We komen je halen

Of het nou in de Randstad of in Noord-Brabant is, onze privé chauffeurs komen altijd naar jou toe. Ook wanneer je een huwelijk hebt bij een afgelegen kasteel of een borrel midden in het centrum. Samen met de chauffeur kun je via de app gemakkelijk een precieze locatie afspreken, en vervolgens zal de chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig zijn. 

3. Gemakkelijk in je eigen auto

Heb je een drukke werkdag voor de boeg met besprekingen door heel het land? Op zulke dagen is het fijn als je van tevoren een Sjauf hebt geboekt. Dit geeft jou de tijd om nog door te werken, terwijl jouw privé chauffeur jou van de ene naar de andere bespreking rijdt. Nog een voordeel om met je eigen auto vervoert te worden, is dat je ook niet bang hoeft te zijn dat je iets belangrijks in de auto achterlaat. 

4. Nieuwe Schiphol Service

We kennen het, die stress die je opeens overvalt nog voordat je reis daadwerkelijk begint. Daar wil je dan natuurlijk niet ook nog eens die dure parkeerkosten of taxi service bovenop krijgen. Je kunt beter een Sjauf van tevoren boeken om de hoge parkeerkosten te voorkomen, want onze Sjauf parkeert achteraf de auto terug bij jouw thuis en geeft de sleutel netjes af bij de buren. Wil je ook opgehaald worden? Alles is mogelijk. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

5. Fijne chauffeurs

Wij vinden het heel belangrijk dat onze Sjauf chauffeurs zijn beleefd, gezellig en zorgen ervoor dat jouw rit zo soepel mogelijk verloopt. In de app hebben wij een rating systeem, waarbij gebruikers de chauffeur na hun rit kunnen beoordelen. Hierdoor blijft de kwaliteit van de chauffeurs gewaarborgd en zitten wij er bovenop. Tot heden kunnen wij jullie garanderen dat onze chauffeurs niet alleen de leukste maar ook de beste zijn. 

6. Last minute te boeken

Dit is ideaal wanneer je in de ochtend had bedacht dat het een goed idee was, om met de auto naar werk te gaan, zodat je ook snel weer naar huis kan gaan na een lange werkdag. Maar wat nou als een paar collega’s je meevragen om een biertje te doen na werk? En dit vervolgens uitloopt tot een gezellige borrel? No worries, je kunt alsnog verantwoord naar huis als je een Sjauf last-minute boekt.

7. Altijd bereikbaar om je te hulp te staan

Door de ringtone die luid op onze gehele werkvloer afspeelt wanneer iemand belt, wordt er altijd zo snel mogelijk opgenomen om iedereen te hulp te staan. De jongens die jullie aan de telefoon krijgen, zijn uiterste beleefd, en vinden geen probleem of verzoek te moeilijk. Ben je tevreden over de service? Ook complimentjes vinden zij altijd leuk om aan te nemen.

7. Onze Sjauf app is makkelijk te gebruiken

De app spreekt voor zich en is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Je voert gelijk de plaats van bestemming in, selecteert jouw gewenste vertrektijd en je krijgt vervolgens een prijsrange van ons zelflerende algoritme te zien, waar je vervolgens eenvoudig akkoord op geeft. Je krijgt ook direct te zien of wij een chauffeur garanderen óf dat wij heel eventjes nodig hebben om de allerbeste chauffeur te vinden voor jou.

9. Wij brengen je veilig thuis

Veiligheid staat op nummer een. Wij vinden het belangrijk dat jullie veilig aankomen bij jullie bestemming. Daarom bieden wij alleen chauffeurs aan waarvan wij zeker zijn die dat kunnen. Daarnaast realiseren wij ons dat een ongelukje altijd in een klein hoekje zit. Daarom is het mogelijk om tijdens het boeken een aanvullende dekking af te sluiten op jouw verzekering. Deze dekking zorgt ervoor dat jouw eigen risico en eventueel verlies van no-claim afgedekt is. Zo kun je zorgeloos op pad met de chauffeurs van Sjauf.

10. Ongeacht de auto

Of je nou in een oude bak rijdt, de nieuwste sport wagen of een echte klassieker, het enige wat onze chauffeurs belangrijk vinden is om jullie snel, veilig en comfortabel op jullie bestemming af te zetten. En uiteraard ondertussen een leuk praatje maken met de nodige humor.

Wij zijn ervan overtuigd, wij hebben je weten te overtuigen. Twijfel niet langer, download snel onze app, en boek alvast jouw privé chauffeur.