Blog #1: Veiligheid

Veiligheid: Onze hoogste prioriteit!

Veiligheid is iets belangrijks voor jou, maar natuurlijk ook voor ons! Daarom nemen wij veel maatregelen om de veiligheid van jou en de chauffeur te garanderen. Lees hieronder, hoe wij dit aanpakken.

Uitgebreide screening van chauffeurs

Jij wilt graag weten wie je in je auto hebt, maar wij willen ook graag weten wie er van ons platform gebruik maakt. Hier nemen wij een aantal stappen voor. Denk hierbij aan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een uitgebreide screening en training van iedere studentchauffeur, op het hoofdkantoor van Sjauf. Chauffeurs die beginnen met het rijden via Sjauf, krijgen daarnaast intensieve begeleiding. Zo weten wij zeker dat alle bob chauffeurs, ook degene die wat nieuwer zijn, op de hoogte zijn van alle ins- en outs van de dienstverlening.

Zorgeloos genieten van een privéchauffeur met de aanvullende autoverzekering

Het komt maar heel zelden voor, maar een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Vanuit Sjauf bieden wij gratis een aanvullende verzekering aan voor jouw auto. Hiermee kan jij dus zorgeloos met je chauffeur de weg op! Meer info nodig? Neem gerust contact met ons op om de details van de verzekering te bespreken.

 

Veiligheid Sjauf Blog

 

Gemakkelijk en veilig betalen in de Sjauf App

Wij vinden dat de app zo simpel en eenvoudig in gebruik hoort te zijn. Hierdoor hebben wij ook het betalingssysteem zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt. In de app hoef je maar één keer je creditcard toe te voegen, waarna je deze in de toekomst alleen maar hoeft te selecteren bij het afrekenen.
Je kan trouwens ook meerdere creditcards registreren en deze een naam toekennen. Zo kan je bijvoorbeeld zakelijke en privé kosten heel makkelijk gescheiden houden!

Persoonlijk contact met de Sjauf Helpdesk

Zijn er onverwachte omstandigheden ontstaan, waardoor de rit er iets anders uitziet dan vooraf door jou was gepland? Wil je iemand van Sjauf spreken om je tevredenheid over de studentchauffeur te uitten? De Sjauf Helpdesk is overdag en in de avond/nacht bereikbaar via de Sjauf telefoon of e-mail. Daarbij krijg je direct iemand aan de lijn die jou verder helpt, totdat je tevreden bent!

Wil je via Sjauf geld verdienen en ben je op zoek naar meer informatie voor chauffeurs? Bezoek dan onze pagina chauffeurs voor meer info.