De 5 beste tips om te werken in de auto

De ideale situatie: je begint al met werken, terwijl je nog onderweg bent naar je werk. Je hoeft ook niet met het OV en als je in de file staat, hoef jij geen tijd te verspillen. Of je wordt naar een afspraak gereden en je kan deze afspraak vanaf de achterbank nog voorbereiden. Onmogelijk? Zeker niet, Sjauf maakt het mogelijk!

Wil jij een privéchauffeur boeken? Neem dan direct contact met ons op!

Sjauf, veiligheid, veilig

Hoe werk je het beste in je auto?

Wij hebben voor jou de 5 beste tips.

  1. Heb je internet nodig? Gebruik dan de hotspot via jouw mobiele telefoon. Ben je vaker onderweg of heb je geen mobiele data ter beschikking? Je kunt ook een “dongel” aanschaffen. Een dongel is een USB-stick waar je een simkaart in kunt plaatsen. Als je de dongel met simkaart aansluit op de USB-poort van je laptop, kun je overal internet gebruiken.
  2. Let op je houding. Zorg dat je knieën 90 graden gebogen zijn en gebruik indien nodig een tafeltje waar je jouw computer op kwijt kunt. Houd je rug en schouders zo recht mogelijk.
  3. Zorg dat je laptop en/of mobiele telefoon altijd goed opgeladen zijn. Heb je toch een oplader nodig? Koop dan een auto-oplader die past bij jouw device.
  4. Blijf gehydrateerd. Door genoeg te drinken zorg je ervoor dat je beter geconcentreerd blijft. Zorg er dus altijd voor dat je een flesje meeneemt. Niet zo’n fan van water? Een thermoskan met thee kan je ook heel gemakkelijk meenemen.
  5. Maak een playlist met motiverende muziek. Jezelf even helemaal afsluiten tijdens het werken? Doe dan oortjes in en luister jouw favoriete muziek. De privéchauffeurs respecteren jouw wens om te werken in de auto en zullen je daarom niet storen.

Wil jij een chauffeur boeken voor naar je werk? Neem dan contact met ons op!