Het golfseizoen begint: haal die ‘driver’ uit je tas!

Het golfseizoen begint: haal die ‘driver’ uit je tas!

Zonnige dagen, warme zomeravonden en een mooie groene baan. Krijg jij hiervan ook al zin in het golfseizoen, te ‘flaneren op de fairways’ en een balletje te slaan met je vrienden? Het liefst tik je daarna nog eventjes de 19e hole aan. Een mooi moment om na te genieten van die ene Birdie die je direct vanuit de bunker hebt geslagen. Met recht noemen wij dat een mooie prestatie!

Je bent de gehele dag met je driver (lees: golfclub) in de weer geweest. Welverdiend geniet je van de culinaire versnaperingen in het clubhuis. Hierna is het tijd dat er een driver komt, die jou ontspannen en in je eigen auto naar huis rijdt. Zo blijkt maar weer dat verantwoord genieten, eenvoudiger is dan je denkt. Met Sjauf zorgen wij ervoor, dat je voor ieder moment een chauffeur voor je eigen auto kan boeken. Betaalbaar en gemakkelijk.

 

golfseizoen-sjauf-golf

 

Benieuwd hoe je een chauffeur via de Sjauf app regelt? Klik hier voor de link naar de Sjauf app, of zoek in de Apple/Play store naar ‘Sjauf’. In de app kun je een met een paar drukken op de knop een rit aanvragen en jouw favoriete chauffeur selecteren. Nadat je een chauffeur geboekt hebt, kun je natuurlijk altijd nog de exacte vertrektijd met hem/haar bespreken.

Om het nog makkelijker te maken, is het tegenwoordig ook mogelijk om direct als vertrekadres jouw favoriete golfclub in te voeren. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om door een kundig en gescreende chauffeur thuisgebracht te worden. En dat in je eigen auto!

In de maand mei (2018) bieden wij een korting van 20% aan, wanneer je een rit via Sjauf aanvraagt vanaf een golfclub. Wacht dus niet langer en zorg dat jij je golfdagen gepland hebt staan, inclusief chauffeur via Sjauf!