Nationale Restaurantweek 2018

Nationale Restaurantweek 2018

Heb jij, net als ons, ook zoveel zin om tijdens de Nationale Restaurantweek 2018 te genieten van de beste gerechten, op de mooiste locaties?
Wij bieden tijdens de Restaurantweek 2018 een mooie korting van 20%, wanneer jij vanaf een van de deelnemende restaurants reserveert! Zorg ervoor, dat jij aan de beste tafel zit en na afloop geheel ontspannen naar huis wordt gereden.

Veilig thuiskomen met Sjauf

Stel je voor dat je gereserveerd hebt bij je favoriete restaurant. Aan tafel moet de beslissing gemaakt worden wie naar huis rijdt, en wie kan genieten van het wijnarrangement. Hopelijk kom je nooit voor deze moeilijk beslissing te staan. Is dit wel het geval? Reserveer dan snel een bob-chauffeur via de Sjauf app!
Met een bob-chauffeur zorg jij ervoor dat jij, je tafelgenoten en natuurlijk je auto veilig thuis worden gebracht. Dit is gemakkelijker dan de ov/fiets en vaak goedkoper dan een taxi. Zorg er wel voor dat jij je privéchauffeur van tevoren boekt, zodat je zeker weet dat er een chauffeur beschikbaar is voor jou.

 

Nationale Restaurantweek 2018

 

Dineren zonder concessies

Over smaak valt niet te twisten. Echter is (vrijwel) iedereen het er over eens, dat een gerecht lekkerder smaakt met een goed glas wijn. Doordat deelname in het verkeer samengaat met een grote verantwoordelijkheid, attenderen wij iedereen er op dat alcohol en autorijden niet goed samengaan en bij grotere hoeveelheden zelfs verboden zijn. Neem dan ook nooit risico en boek een chauffeursservice voor je eigen auto via de Sjauf app. Nog niet eerder is het zo gemakkelijk en voordelig geweest om een chauffeur voor je eigen auto te boeken. Benieuwd wat de kosten zijn? Bekijk onze voorbeeldprijzen via deze link.

Ben je benieuwd wat Sjauf voor jouw restaurant kan betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je!