De meest extravagante wijnen drink je dit weekend op het Bacchus wijnfestival

Aankomend weekend (14, 15 en 16 juni) wordt er zomers weer verwacht. Des de meer reden om tijdens het laatste weekend van het Bacchus wijn festival de lekkerste wijnen te proeven.

Wijnen

Laat je door de sommeliers en vinologen alles vertellen over de 300+ verschillende soorten wijnen. Proef het perfecte rode Pinot Grigio bij Winefield’s Auctioneers. Heb je liever een koud biertje om de dorst te lessen dan kan dat natuurlijk ook. Bij Two Chef’s Brewing kun je genieten van de leukste biertjes, met als aanrader het Funky Falcon biertje.

Bacchus festival glas met rode wijn
Dansen

Met een wijntje of biertje in je hand, is het tijd om een poging te wagen op de dansvloer. Begeleid door de vaste gangmakers Horace Cohen en Pim Veth draaien zij samen met de verschillende dj’s de lekkerste hitjes. Aankomend weekend zullen Willy Party, Rob Black en Nothing Toulouse als gast dj’s de platen draaien.

Bacchus festival dj's met wijn
Eten


Wat betreft het eten op het festival, is er voor ieder wat wils. Je kunt kiezen tussen oesters van één van de toprestaurants of een vers gemaakte curry van één van de foodtrucks. De chefs doen hun uiterste best om de meest goddelijke wijn-spijscombinaties te creëren. Een viergangenmenu aan tafel terwijl je praat over de liefde, of een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren, het gaat zoals jij wil.

Kinderen

Kids mee? Ja leuk! Het Bacchus festival is voor jong en oud. Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis naar binnen. Mocht je voor één keertje een wijntje of biertje willen pimpelen zonder kind dat aan je been hangt, zet ze dan zonder schuld gevoel af bij kinderparadijs “Chateau Migraine”. Hier kunnen ze geschminkt worden, ballen gooien in de ballentent, bootje varen in de vliegende Hollander en limonade tappen in de limo fabriek.

Bacchus festival man met wijn

Breng jij dit weekend een bezoek aan het Bacchus festival? Dankzij onze samenwerking met Bacchus krijgen klanten van Sjauf nu €2,50 korting op hun kaartje. Gebruik de kortingscode SJAUF. Wanneer je een rit van Bacchus naar huis boekt via de app krijg je €5 korting. Gebruik hiervoor de kortingscode BACCHUS.